Nieuws

(Her)benoemingen in het bestuur en verantwoordingsorgaan

Benoeming en herbenoemingen in het bestuur en verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds Grolsch per 1 januari 2022.

Benoeming bestuurslid

Op 31 december 2021 eindigt de zittingstermijn van de heer Wim Vermeulen, bestuurder namens de werknemers van Pensioenfonds Grolsch. De heer Vermeulen heeft de maximale zittingsduur bereikt en treedt af als bestuurder. De Ondernemingsraad droeg mevrouw Sofia Stolting voor als opvolger van de heer Vermeulen.

Daarnaast heeft het bestuur werknemers van Grolsch opgeroepen zich kandidaat te stellen voor de vrijgekomen bestuurszetel. Er hebben zich geen kandidaten gemeld naar aanleiding van deze oproep.

Na een positieve toetsing van De Nederlandsche Bank (DNB) op deskundigheid en integriteit, zal mevrouw Stolting worden aangesteld als bestuurslid per 1 januari 2022.

Herbenoeming bestuurslid

Op 31 december 2021 eindigt de zittingstermijn van de heer Frank Verschuren als bestuurder van Pensioenfonds Grolsch. De heer Verschuren is bestuurslid namens de werknemers en heeft aangegeven open te staan voor herbenoeming.

De Ondernemingsraad en DNB hebben positief gereageerd op het voorstel tot herbenoeming. Het bestuur heeft de heer Verschuren herbenoemd als bestuurslid per 1 januari 2022.

Herbenoeming lid verantwoordingsorgaan

Op 31 december 2021 eindigt de zittingstermijn van de heer Bert Termijtelen, vertegenwoordiger namens de werknemers in het verantwoordingsorgaan. De heer Termijtelen stelt zich opnieuw kandidaat als lid van het verantwoordingsorgaan. Er zijn geen tegenkandidaten gemeld naar aanleiding van de oproep aan werknemers om zich kandidaat te stellen. De heer Termijtelen is herbenoemd per 1 januari 2022.

Meer weten?

Lees meer over de organisatie van ons pensioenfonds.

Bron: Bestuur