Nieuws

Uit dienst en uw pensioen nog bij ons?

U bouwt pensioen op via uw werk. Gaat u uit dienst? En neemt u uw pensioen niet mee? Dan blijft uw opgebouwde pensioen bij ons fonds staan. Wij beheren dat voor u en betalen het aan u uit als u straks met pensioen gaat.

Elk jaar zetten we online voor u een pensioenoverzicht klaar. Dit Uniform Pensioenoverzicht (UPO) is een overzicht van uw pensioen bij ons fonds. Hierin leest u hoeveel er is voor u, maar ook voor uw nabestaanden als u overlijdt. Verder ziet u hoeveel pensioen u kunt verwachten als u straks met pensioen gaat. Eens in de vijf jaar sturen wij u dit UPO per post toe.

Uitzondering: klein pensioen

Als u maar korte tijd bij ons pensioen hebt opgebouwd, hebt u mogelijk een zogeheten klein pensioen. Een klein pensioen dragen wij automatisch over aan uw nieuwe pensioenfonds of verzekeraar. Als dit voor u geldt, hebt u hierover van ons een brief gehad. Dan is er geen pensioen meer voor u bij ons fonds en staat er ook geen pensioenoverzicht voor u klaar.

Wilt u meer weten?

Log dan in op de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers van deze website. Daar staat het pensioenoverzicht voor u klaar. Wilt u nog een wijziging aan ons doorgeven? Dat kan gemakkelijk met online formulieren.

Wilt u graag uw pensioenpost digitaal ontvangen? Geef dan uw (nieuwe) e-mailadres door via Mijn Pensioencijfers. U krijgt van ons dan een e-mail als er nieuwe post voor u klaarstaat in Mijn Pensioencijfers.

Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.